Skolstart!

Nu så har Moa börjat skolan, eller ja, förskoleklass. Hon skulle egentligen ha börjat ettan nu i höst men fick gå ett extra år på dagis.
Hon tycker det är roligt och har tjatat länge om det :)
Idag så när jag släppte av henne vid skolan så stod svt där och filmade så ikväll så blir vi med på tv också :)

Någon som är intresserad av en växa säng??
Har en som jag vill bli av me då när vi flyttar till en lägenhet så ska vi köpa en våningssäng till barnen istället. Bild på sängen finns nedanför. Inte använd sådär jättemycket då Moa har föredragit att sova mellan mig och Stefan för det mesta. Måla den vit så blir den jättesnygg ;-) Vid intresse så hör av er på [email protected]

Har så dålig fantasi när det kommer till matlagning, men idag tänkte jag göra någonting som jag inte gjort på länge biffstroganoff, jag föredrar kött framför korv. Tänkte testa ett nytt recept :)

Egen tid med Simon <3

Igår var vi och kollade på nya lägenheten i Ludvika. Det blir mycket mindre och dessutom på andra våningen, men det får gå ändå :)
Idag var det dags för Simon att börja förskolan igen, vi gick dit men vände då jag såg en stor skylt med "det går magsjuka på solsidan" Simons avdelning, det blev tack och adjö på en gång. Så får lite egentid med Simusen idag medans Stefan och Moa är i Ludvika och pysslar med lite saker.

Imorgon börjar Moa förskoleverksamheten, hon skulle egentligen börja ettan men hon fick gå ett extra år på förskolan då hon är lite sen. Men det är stort för henne iaf, hon är inget dagisbarn mer nu.

Igår åt jag någonting jag aldrig trodde jag skulle tycka om. Panerad kyckling, stekt potatis och kantarellsås, jag är inte överförtjust i svamp, men det var nästan det godaste jag ätit :D

Det kommer bli en tråkig inomhus dag idag då det spöregnar ute :(
Tråkigt, men men får väl se vad man kan hitta på inomhus då, tips?? ;-)

Grattis Moa

Idag fyller min älskade lilla (stora) tjej 7 år. Kommer ihåg så väl när hon föddes, var det verkligen 7 år sedan? Vart tar tiden vägen?
Snart börjar hon skolan och det känns som om det vore igår hon var liten bebis. Stort grattis på din dag älskade Moa <3

LudvikaFlytt

Har bestämt oss att flytta tillbaka till Ludvika. Det kommer ske nångång i November/December. Stefan jobbar där för fullt, så det blir lite långt att åka emellan. Så nu så har vi lämnat in ansökan om förskola och skola till barnen. Det blir marnäs vi beger oss tillbaka till. Praktiskt då det är nära till precis allt. Skulle aldrig kunna sätta mig på högberget, notgården eller nåt igen, Timmermansvägen har verkligen gång avstånd till allt. Man behöver inte ens bil när man där, även fast vi har en. Dessutom blir det nära för Stefan när han jobbar. Både förskola, skola, mataffärer, post, bankomat ligger i samma område, och tio minuters gångavstånd till stan. Sen finns Dollar Store i Ludvika, den affären har jag saknat :)
Och familjen också naturligtvist :) Det enda nackdelen är att hab inte är lika bra i Ludvika som i Falun, men men, hoppas det blir bra iaf till slut.

RSS 2.0