Möte om Autism

Har varit en halvdag på ett autismspektrumstörnings möte. Skulle egentligen varit en heldag men då dagis ringde och sa att Moa varit väldigt hängig så ville jag hellre vara hemma hos henne. Men oj vad jag lärde mig saker ändå. Som att autistiska barn oftast får kväljningar av vissa matsorter eller konsistenser på mat. T e x på klumpar av mos. Vilket dåligt samvete jag fick när jag hörde det. Jag som varit arg på Moa när hon inte äter och Moa har blivit ledsen, och jag orolig för att hon inte äter. Moa klarar inte av att äta kött, hon ryser när hon får det på tallriken. Men nu vet jag att hon inte kan rå för det. Så nästa gång vi äter kött så får väl hon äta potatis och sås då :-) Huvudsaken är att hon får i sig nånting :-)

Då barnens stolar framför tv:n har gått sönder så valde vi att köpa sittsäckar till barnen, halva priset på jysk, så här bra blev det :-)


Moa och Simon i sina nya sittsäckar :-)


Trivs bara så bra i vårat radhus nu :-)

Vi har fått det väldigt fint här lär jag säga. Fattas bara att borra upp några hyllor, men när allt är klart så lovar jag att ladda upp bilder :-D

RSS 2.0